söndag 12 februari 2012

Hos svärföräldrarna

Sitter just nu nere i källaren i svärföräldranas kontor för att skriva lite grann här i bloggen. Dax för uppdatering.....

I fredags eftermiddag startade sportlovet för vår familj, eller i alla fall för 3/4 delar av den. Mannen är dock ledig imorgon måndag också så det är lite lyxigt. Hur som helst bestämdes det för en tid sen att vi skulle till Skåne och farmor och farfar första helgen på lovet,  och här är vi nu! Resan började direkt efter jobbet i fredags vid 15-tiden vilket gjorde att vi var framme i god tid för fredagsmys. Kändes väldigt mysigt att bara komma iväg på en gång, då börjar lovet direkt känns det som.

Igår, lördag, gav vi oss iväg till Louisiana, Danmark. Det är ett favoritutflyktsmål när vi är här nere, hela utflykten passar alla i familjen perfekt. För oss som inte åker mycket tåg hemma, är tågresan i sig ett äventyr. Sedan är det färjan,  det lilla bageriet/caféet i Humlebaek, konstutställningen, miljöerna och barnens konstverkstad som tillsammans utgår en urmysig familjeutflykt. Vet att jag gjort det förut men det kan verkligen varmt rekommenderas.

Å så är det söndag idag, den bästa dagen i början på en ledighet, bara vetskapen om att man är ledig  på en måndag är njutbar. Söndag är helt klart den bästa dagen vid ett lov.  Idag njuter vi runt, barnen har byggt snögubbar med farmor och farfar medan jag och C  har varit en sväng på IKEA och Väla, Helsingborg. Jag säger bara WOW, vilket köpcentrum, nu är det alldeles nyrenoverat med en himla massa nya, roliga butiker och det är verkligen fräscht!

Strax vankas kalkonmiddag.

Vi  har det bra, helt klart. Lugnt och skönt. En härlig start på sportlovet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar