lördag 11 juni 2011

Nu har maken haft det hett om öronen...

Nej inte så farligt men ändå. Som många andra killar ( detta är en slutsats jag drar utan någon som helst välgenomarbetat undersökning, men en typ av fakta man bearbetat under många års iakttagelser och analyser av liknande situationer tillsammans med goda vänninor...) har min kära make den där formen av fobi som sköljer över dem när de närmar sig en klädaffär. Ska man verkligen behöva köpa några nya kläder? Det finns ju massor i garderoben...ja, ni har kanske hört det förut.....

Han gillar att vara snyggt klädd och är medveten men att shoppa...nä, inte hans grej alls. Grejen är den att efter alla dessa år så har shopping med honom blivit en fobi även för mig... (OK, riktigt så långt har det inte gått men nästan...)

Hur som helst, det finns inte mycket som är lika effektivt som att släppa iväg hans mamma med honom i en klädaffär. Då jäklar (ursäkta svordommen) blir det handlat. Han kommer liksom inte undan, han blir fem år igen. Även om man är vuxen, har hus, barn, jobb osv så är man alltid någons barn. Och ibland kommer man bara liksom inte undan...;-)  Så det blev storröj på Brothers idag ;-) Tack kära svärmor!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar