torsdag 29 december 2011

Två dagar kvar

Så var strax 2011 slut. Nu skulle man kunna dra de där vanliga klyschorna " åh, vart har det här året tagit vägen", "hur fort går tiden" " det är knappt att man hinner blinka förrän året är slut" och visst, så känns det väl på ett vis. Förra årets nyårsafton känns som ett färskt minne ( för de flesta av oss, eller vad säger du S ;-)) men samtidigt om man nu sätter sig och verkligen börjar reflektera kring de saker man gjort under året börjar man sakta inse att man hunnit med en del. Inte nödvändigtvis stora bamsehändelser men om man tänker på alla de där små saker man gjort så blir det en del. Utflykter, resor och händelser i vardagen. Tänkte faktiskt ge mig på en liten sammanfattning, i sann svärfaranda.

JANUARI -  Renovering av dusch o bastu, Jobb, Träning, Snöutflykter
FEBRUARI - Melodifestival, Sportlov, Pulkaåkning, Snö, Lillkusinen kom till världen
MARS - Mannens Vasalopp, Lindvallen,
APRIL - Ängelholm, Louisiana, Påskfirande, Mycket trädgård
MAJ - Legoland, Bröllopsdag, Picknick
JUNI - Ystad, Ängelholm, Tältning, 
JULI - Stranden, Tältning, Skogsutflykter, Kantareller, Läckö, Pysselrummet
AUGUSTI - Gårvik, Göteborg/Liseberg, Strömstad, Kräftskivor, Bröllop
SEPTEMBER -  Formex, Stockholm, Josh Groban i Stockholm igen, Husrenovering
OKTOBER - Göteborgweekend, Husrenovering, Födelsedagar
NOVEMBER - Skåne, Faxeröd, Adventsfix
DECEMBER - Jul i Skåne, Julfest, Kalas i mängder, Pyssel o Mys


... o så en ständig ström av roliga träffar med goda vänner och familj, jobb, träning och en himla massa trädgårds och hus fix.  Det blir en del på ett år alltså när man tänker efter. Och framför allt tänk vad mycket roligt vi haft och gjort.  

Det har varit ett toppenår . Fast det har helt klart funnits tuffa, alltför intensiva perioder, perioder då man knappt orkat med. Men nu står man här med ett nytt år inför knuten. Ska bli spännande att se vad det har att erbjuda. En skidsemester är inplanerad och förberedelserna för utlandssemester är igång.  Sen måste vi måla huset en sista gång... ja, det finns nog att göra. Sen ser vi fram emot en ny trädgårdssäsong, det känns alltid lika spännande.

Imorgon blir det årets sista trädgårdsrapport. Har inte visat något på länge och även under denna tiden av vila för trädgården finns det mycket charm. Så då blir det en check, ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar