onsdag 6 juli 2011

Från Södra till Norra Skåne

Har ikväll vinkat av mormor och morfar för att nu tillbringa några dagar med farmor och farfar.

Ska bli väldigt mysigt att vara här hos svärmor och svärfar ett tag framöver. Det är alltid lika roligt att komma hit.  Men lika glad som man är över att komma hit lika mycket separationsångest har man över att se mamma och papppa dra hemåt. Vi har haft väldigt härliga dagar tillsammans och ja, det är väl alltid tråkigt när något tar slut även fast man ser fram emot nästa anhalt på resan. (Tack mamma & pappa för toppendagar!)

Farmor och farfar ( fr o m nu är det det som jag kommer benämna dem som här i bloggen, bara så ni hänger med ;-)!) har en stor trädgård som de lägger mycket tid och energi på och det märks! Det blommar ljuvligt överallt och det finns massor att inspireras av.

Ikväll, eftersom vi trots allt landat här ikväll vilket innebär uppackning och fix osv osv, blir det en liten minirapport från trädgården. ( Måste bara visa er farmors rosor men det få bli en annan dag...) Lavendeln blommar som mest överallt här i trädgården, hemma hade den knappt visat sig än. Och jag gillar lavendel.


TJUSIG LAVENDEL BLOMMOR SOM BÄST



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar