tisdag 22 november 2011

Adventsfix och trasiga fönster

Japp. Så går det för "Fru Fort&Fel" som min man också kallar mig ibland. Så Tjusan vid finare tillfällen och Fru Fort& Fel vid andra, kanske inte lika charmiga tillfällen.....

Idag till exempel. Har idag inhandlat två stycken nya ljusnät till våra lagerhäggsbuskar  som ramar in vår entrégång. Förra julen hade vi ett nät i den stora japanska tujan vid entrén men den busken finns inte längre,  så i år blev det till att tänka om. Vi gillar att ha ljus utomhus och speciellt på framsidan vid entrén. Känns väldigt välkomnande. Så idag köptes två nya nät.

Självklart, eftersom vänta inte är min favoritaktivitet, satte jag och barnen i näten direkt när vi kom hem. Och den extra förlängningssladden skulle in i huset via en kanal i ett av källarfönstret.... Trodde jag ja! 

(Det jag dessutom i farten glömt av, var det faktum att sladden räcker gott och väl till uttaget på väggen på baksidan....)

Källarfönstren är supersvåra nästintill omöjliga att få upp. Men skam den som ger sig. Och upp fick jag fönstret. Och in med sladden. Och ut med sladden igen när jag insåg att den inte alls behövdes dras den vägen. Och så skulle fönstret stängas igen och inte gick det. Stor irritation. Så tryck tryck, putt putt och KRASCH!!!!

Men det blir väldigt fint med lamporna i lagerhäggen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar