måndag 7 november 2011

Tillbaka till verkligheten

Det är väldigt fascinerande med ledigheter egentligen. Man hänger upp mycket i livet på de där kommande lediga dagarna, dagar då man förhoppningsvis bara får göra sådant man känner för själv. Lediga dagar utan måsten, eller snarare TID att göra måstena vilket gör att de inte känns lika betungande  - man hinner med dem utan att behöva stressa.

Ledighet efter en sådan period som vi haft i detta hushållet är än mer efterlängtad och underbar. Helt plötsligt njuter man av att skrota runt tusen gånger mer. På något vis känner man sig mer medveten om sin fria tid och man känner i hela kroppen hur man bara slappnar av.

Det värsta med dessa lediga dagar är att de tar slut väldans fort. Svisch, är de slut och så är man på jobbet igen. Men förhoppningsvis är man då piggare, gladare och mer på alerten. Och förhoppningsvis kanske det håller i sig ett tag. ( i alla fall till nästa vecka då jag ska på SPA - weekend i Varberg ;-)... )

Jag känner mig rätt pigg och vetskapen om att julmånaden med allt mys är i antågande värmer lite extra. Och det faktum att huset så klart som det kan för i år, vi känner oss så nöjda! Snygga stuprör är nu också på plats. Nu är det bara småfix kvar. Skönt när man gjort en sådan stor förändring att det blir bra!


STUPRÖR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar